Welkom, ik ben eigenaar en Tatoeëerder van HighVoltageTattoo Netherlands Marchel Withoff,

Hieronder volgt een korte introductie over mijzelf:

Ik ben al mijn hele leven bezig met tekenen, ontwerpen en het creatief bezig zijn met mijn handen. Er is mij niks te gek om te maken, kan niet of wil niet bestaat niet voor mij, mijn motto is dan ook waar een wil is, is een weg!, en dat alles begon al op de kleuterschool, mijn verdere opleidingstraject beaamde dit alleen maar. En ik ben als Artist dan ook nog steeds niet uitgeleerd. In het verleden werd ik door vrienden en kennissen veel gevraagd om ontwerpen voor ze te maken.

Het mag dus ook niet echt een wonder zijn dat ik ook in de wereld van het tatoeëren terecht ben gekomen, mede door een bevriende tatoeëerder waar ik heel veel van heb geleerd heb.

Zonder kennis van zaken heb je niets in de tatoeage wereld te zoeken.

Na vele tattoostages, eindeloze tattoo ontwerpen, diverse buitenlandse tattootripjes, en het bezoeken van talloze tattooconventies het besluit genomen om voor mijzelf een tattooshop te beginnen aan de HJ Kniggestraat 109 (Stadskanaal Noord) En inmiddels zijn we al weer meer dan 12 jaar verder. En wat ik met een klein en vertrouwde klantenkring Parttime ben begonnen is nu al uitgegroeid tot een tot een groot Fulltime succes.

In 2011 hebben we onze werkzaamheden uitgebreid met het verwijderen van tatoeages.

Wij werken met hoog kwalitatief YAG laserapparatuur en zijn hiervoor opgeleid en gecertificeerd. En dit alles met de reden om onze klanten beter te kunnen helpen en om van oude (of lelijk geworden) tatoeages toch nog wat leuks te kunnen maken.

Inmiddels heb ik afscheid genomen van mijn oude vertrouwde tattooshop aan de HJ Kniggestraat, daar waar ik meer dan 10 jaar heb gezeten. Sinds 2015 zijn wij te bezoeken aan de HOOFDSTRAAT 75A te Stadskanaal hier hebben we nu een mooie sfeervolle Shop van 270 vierkante meter. Inmiddels werken wij door toenemende klandizie met meerdere topartiesten aan onze stijgende reputatie.

Voor het piercen, het verwijderen, refurbishen (bijwerken) of het laten plaatsen van nieuwe tatoeages of gewoon om een schitterende ontwerp te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres. De koffie staat dan ook altijd klaar, kortom wij zijn een tattooshop waar u gewoon gezellig binnen kunt lopen.

Wij hanteren een laagdrempelige sfeer en dat wij hygiëne hoog in het vaandel hebben staan kun je aan de uitstraling van onze moderne studio dan ook gelijk bij binnenkomst opmerken.

We hope to see you soon and make your ideas come to life!, let me help you.

Vriendelijke groet Marchel Withoff

My Personal Telephone Number: 06 46670070

My Personal Facebook Page

My Instagram Pictures

INK361

Work "Marchel Withoff"

[Best_Wordpress_Gallery id="4" gal_title="Work Marchel"]

Personal Facebook Page