Hey ik ben Patrick Mast

Ik ben altijd al creatief geweest met van alles en nog wat, maar vooral als het gaat om tekenen. Ik wist nooit wat ik precies wilde worden omdat ik mij geen baan kon bedenken waar ik mijn volledige creativiteit in kwijt zou kunnen.

Totdat ik op een gegeven dag een tattoo machine kon kopen. Eenmaal alle spullen in huis ben ik druk bezig gegaan met oefenen. Het begon als een hobby waarvan ik later wel mijn werk van zou willen maken. Dankzij mijn vriendin Iris Rozema ben ik destijds terecht gekomen bij High Voltage Tattoo.

In juni 2017 ben ik bij High Voltage Tattoo Stadskanaal begonnen als stagiaire en ben daarna al vrij snel leerling geworden onder het toeziend oog van Marchel Withoff waardoor alles in een stroom versnelling is gegaan.

Na ongeveer anderhalf jaar later ben ik van leerling uitgegroeid tot beginnend allround tatoeëerder
en ben ik bijna elke dag te vinden in de shop.

Als tatoeëerder ben je eigenlijk nooit uitgeleerd en ik geef dan ook 100% om elke dag beter te worden en uit te groeien tot een volledig professioneel tatoeëerder.

Wil je door mij getatoeëerd worden, een ontwerp door mij laten tekenen of alleen maar even kennis met mij maken ben je natuurlijk van harte welkom in de shop.

Met vriendelijke groet,

Patrick Mast