FAQs

Q?

LAST BUT NOT LEAST

A.

"Tatoeages zijn voor het leven" daarom vinden wij het te belangrijk en te persoonlijk om via e-mail af te handelen. Neem daarom gewoon even de tijd en de moeite om bij ons “persoonlijk” langs te komen om al je wensen met ons te bespreken, pas daarna kunnen we een afspraak maken en gaan we voor de volle 100% aan je tattoo beginnen!
Dus laat je van te voren goed voorlichten en orienteer je eerst goed voor je de keuze van een tatoeëerder maakt….. Tattoos zijn voor de rest van je leven!!!

Met vriendelijke groet,

High Voltage Tattoo Crew

Q?

HOUSE RULES

A.

Wij werken strikt volgens de richtlijnen van de GGD (Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst Groningen)  om de kwaliteit en hygiëne van zowel onze klanten als ons zelf te waarborgen, tevens staan wij onder controle van de V.W.A (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) met een officiële tattoo vergunning.

Q?

TATTOO AGE

A.

Wij zetten geen tattoos bij personen onder de 16 jaar oud en tot 18 jaar niet op zichtbare lichaamsdelen. Neem daarom, om twijfel te voorkomen, altijd een geldig identificatiebewijs mee.
Wij hebben een zeer ruime keuze aan tattoo designs in alle soorten, maten en stijlen

Q?

HOW A TATTOO IS PRICED

A.

Wij geven geen prijsindicaties via E-mail, WhatsApp of Social media            Puur om de reden dat we je beter kunnen helpen in de shop, i.v.m. de tattoo grote, kleur en detail

  • Dus kom gerust een in de shop keer langs voor meer informatie en het bezichtigen van ons werk of om een tekening te laten maken, er is altijd wel iemand aanwezig die je te woord kan staan voor advies op maat.
  • En krijgt u ons niet direct te pakken via telefoon dan weet u dat we druk bezig zijn, probeer het dan later dan nog eens, of misschien nog beter kom gewoon even bij ons binnen, de koffie of thee staat voor je klaar.

PS voor het ontwerpen van uw tattoo en het maken van een afspraak vragen wij een vergoeding, hou daar rekening mee.

  • Voor kleine tattoos geld een aanbetaling vanaf € 25,-
  • Voor het grotere werk vragen wij een aanbetaling tot 50% van de offerte kosten uiteraard in goed overleg.

LET OP: ZONDER AANBETALING WORDEN ER GEEN AFSPRAKEN OF TEKENINGEN GEMAAKT

  • De aanbetaling wordt later verrekend met de tattoo, met uitzondering van Polynesische en grote Mandala's, aangezien deze heel veel tijd en werk in beslag nemen.