About Us

Who We Are

about-us-page

High Voltage Tattoo studio is sinds 2004 gevestigd in Stadskanaal.

Wij hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de mooiste, veel gerespecteerde en klantvriendelijkste tattooshops van het noorden des Nederlands. Kwaliteit, professionaliteit en creativiteit staan bij ons voorop en ons hoofddoel is dat iedere klant met een tevreden gevoel en een waar Tattoo of Piercing kunstwerk naar huis gaat.

Bekijk ook eens ons werk op onze YouTube channel:

youtube_channel

Contact Info

What We Do

1.

Tatoeages.

Bij ons worden de tattoo’s gezet door Marcel, Richard en Manon. Wij zullen samen met u werken om uw wensen om te zetten in een mooie tattoo. We hebben in de winkel vele tekeningen liggen maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf iets te laten ontwerpen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om iets wat u op het internet heeft gevonden bij ons om te laten zetten in een unieke tattoo..
2.

TATTO-REMOVAL.

Past de tatoeage niet meer binnen jouw levensstijl dan is er nu de mogelijkheid om jouw tatoeage zonder littekens te laten verwijderen. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste techniek op het gebied van tatoeage verwijdering met behulp van de YAG laser techniek.
3.

PIERCINGS.

De piercings worden bij ons alleen op vrijdag gezet door Iris. Het piercen gebeurd niet op afspraak, u kunt dus gewoon naar binnen lopen. iris heeft vele jaren ervaring met het zetten, wat je terug ziet in het resultaat.
Read More

After Care Information

Vrijblijvend Studio bezoek

about-us-page-2

U bent natuurlijk altijd welkom om vrijblijvend een bezoek aan ons te brengen.

Met passie en plezier werken wij,  zonder haast aan jouw  tattoo of  piercing wensen, in onze studio, waar de koffie of thee altijd klaar staat. In onze shop is de sfeer ontspannen omdat we begrijpen dat het heel spannend kan zijn  om een tattooshop binnen te gaan.